LaLiga

Xavi roser både de “unge” og “gamle” efter vigtig sejr

Xavi Hernández var en glad cheftræner efter FC Barcelona fik deres første sejr i fire kampe. Her havde han rosende ord tilovers for både unge og gamle spillere i truppen.

Xavi Hernández fik en særdeles tiltrængt sejr i FC Barcelona, da hans mandskab besejrede Elche hjemme på Camp Nou med 3-2.
Xavi Hernández overtog trænersædet i FC Barcelona efter fyrringen af hollandske Ronald Koeman. Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix.

Lørdag aften vandt FC Barcelona på et sent mål af Nico González, da catalanerne besejrede Elche med 3-2 hjemme på Camp Nou. Det var en kamp, hvor især de unge spillere var afgørende.

Læs også: La Masia-talenter gav Barca forløsende sejr

Barcas cheftræner, Xavi Hernández, roste derfor naturligvis de unge talenter efter kampen, mens han også fik nævnt vigtigheden af de mere rutinerede spillere.

– Det er et show at se Gavi spille, når han kun er 17. Det begejstrer mig. Da jeg var i hans alder, var jeg skræmt. Han er fremtiden for denne klub sammen med Eric Garcia, Nico González, Abde Ezzalzouli og Ronald Araujo. Den næste generation er spektakulær.

– De ældre spillere giver alt, hvad de har, ude på banen, men det er en overraskelse, at målene og assistene kom fra de unge. Det er dog ikke kritik af de ældre spillere. Busquets, Alba, de Jong og ter Stegen hjælper alle.

Læs også: Barca-helt: Alle 11 spillere er vigtige

FC Barcelonas sejr over Elche betyder, at de rykker op på syvendepladsen i LaLiga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P