Premier League

Klopp om angriber: Har dræberinstinkt

Liverpools portugisiske angriber, Diogo Jota, har i denne sæson været brandvarm for Premier League-klubben. Det har nu medført rosende ord fra hans tyske manager, Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp er mere end tilfreds med hans portugisiske angriber, Diogo Jota, der har været fremragende i denne sæson.
Liverpool vandt deres seneste kamp i Premier League med 3-1 over Newcastle United. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix.

Liverpool købte i sommeren 2020 portugisiske Diogo Jota fra Wolverhampton for knap 45 millioner euro, og det køb har siden vist sig at være alle pengene værd. Især i denne sæson har Jota været farlig foran målet for Merseyside-klubben, hvor det indtil videre er blevet til ti mål i 20 kampe.

Det er ikke gået ubemærket hen og har nu medført flere rosende gloser fra hans manager i Liverpool, Jürgen Klopp, der roser sin portugiseren på et pressemøde inden søndagens kamp imod Tottenham.

– Diogo har i løbet af de sidste par måneder udviklet et dræberinstinkt. Han er der på de rigtige tidspunkter, kommer i det rigtige rum, og han formår at placere sig i gode positioner.

– Jeg synes, at hans kombinationsspil med Sadio (Mané, red.) på venstresiden er helt exceptionelt, og jeg nyder at se på det.

– Han er stadig ung, og der er stadig en masse på vej for ham endnu, men det ser allerede godt ud nu, så det er godt for os, siger Jürgen Klopp.

Læs også: Sterling ked af sin exit i Liverpool – roser Anfield for at give ‘superkræfter’

Kampen mellem Liverpool og Tottenham spilles søndag den 19. december klokken 17.30 og vises på Xee.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P