3F Superligaen

Ung forvarsspiller binder sig til FC Midtjylland

Victor Bak forlænger med FC Midtjylland, hvorfor han er i klubben frem til 2026. Noget, der både glæder akademichefen og den unge forsvarsspiller selv.

FC Midtjylland er videre til semifinalen i Sydbank Pokalen efter en samlet sejr på 3-2 over Brøndby IF, mens de slutter efteråret af på førstepladsen i Superligaen. Foto: Alex Nicodim/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med den 18-årige forsvarsspiller Victor Bak, der nu er at finde i klubben frem til sommeren 2026.

Bak har fortsat sin Superliga-debut til gode for førsteholdet, men han har dog allerede gjort sig positivt bemærket på FCM’s U19-hold i UEFA Youth League.

Forlængelsen glæder midtjydernes akademichef, Flemming Broe, der ser et stort potentiale i den unge midterforsvarer.

– Det er altid rigtigt positivt, når en akademispiller, som oven i købet kommer fra en samarbejdsklub, fortsætter på en lang aftale i Midtjylland. Hans defensive potentiale er stort, så det bliver spændende at følge, understreger akademichefen Flemming Broe til klubbens egen hjemmeside.

Victor Bak selv er også glad for at binde sig til klubben, som han efterhånden har tørnet ud for i otte år.

– Det er en god følelse at skrive under på en ny kontrakt. Det er jo noget, som jeg har kæmpet for, lige siden jeg begyndte på U13-holdet, og det er fedt at have nået det mål. FC Midtjylland er det bedste sted, man kan være som ung spiller, og nu glæder jeg mig til at kæmpe for nye mål, afslutter den unge Victor Bak.

De unge ulve skal op imod Club Brügge i næste år, nærmere defineret i februar i den første knockoutfase i de unges ‘Champions League’ – UEFA Youth League.

Læs også: Inter hylder Eriksen efter ophævelse: Den danske maestro

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P