3F Superligaen

Anderlecht-spiller overrasker: Bundu var den bedste til træning

Mustapha Bundu blev på transfervinduets sidste dag udlejet fra Anderlecht til AGF. I den belgiske klub var det ikke blevet til mange optrædener, men det betyder ikke, at det sierra leonske-landsholdsspiller ikke imponerede sine holdkammerater.

Mustapha Bundu AGF Anderlecht
Mustapha Bundu imponerede til træning men ikke til kamp i Anderlecht. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I alt 11 kampe er det blevet til for Mustapha Bundu i belgiske Anderlecht, der denne sommer udlejede offensivspilleren til AGF.

Det var også netop AGF, som Bundu i sin tid kom til Anderlecht fra, og efter undervejs at have været på lejeophold i F.C. København, er Bundu nu tilbage på Fredensvang.

I Anderlecht imponerede landsholdsspilleren fra Sierra Leone ikke i sine 11 kampe, men sagen er en anden, når det kommer til træningsindsatsen, hvis man skal tro en af Bundus tidligere holdkammerater.

Læs også: AGF med højeste tilskuersnit i over ti år

– Han spiller ikke længere med os, men Mustapha Bundu var den bedste til træning. Han havde enorme kvaliteter, til træning var han bare for stærk – specielt i kampe af fire mod fire, siger den 19-årige Anderlecht-spiller Kylian Sardella ifølge voetbal24.

Bundu nåede i denne sæson at spille et kvarter for Anderlecht, inden turen gik mod Danmark. Her er det til gengæld blev til spilletid i alle de ti superligakampe, han har været til rådighed i, og det har kastet to scoringer af sig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P