Premier League

Vieira om Chelsea-lejespiller: En managers drøm

Crystal Palace har i denne sæson Conor Gallagher udlejet til klubben fra Chelsea, og ifølge klubbens cheftræner Patrick Vieira, så er englænderen en drømmespiller.

Patrick Vieira er mere end tilfreds med Chelsea-lejesvenden, Conor Gallagher, og kalder englænderen for en managers drøm.
Patrick Vieira og hans Crystal Palace-mandskab tabte deres seneste kamp i Premier League med 2-1 til Brentford. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix.

Conor Gallagher har været flyvende i denne Premier League-sæson, hvor han har været udlejet til Crystal Palace fra Chelsea. Her har englænderens præstationer blandet andet medført en landsholdsudtagelse i sidste måned, hvor det også blev til debut.

Ifølge Palaces manager, Patrick Vieira, så er Gallagher en drømmespiller for en manager.

– Conor har den her passion, når han er på banen, der minder lidt om Ray Parlour (tidligere Arsenal-spiller, red.), men jeg vil sige, at hans kvalitet på afslutningerne minder om Frank Lampards (tidligere Chelsea-spiller, red.).

– Det er en managers drøm, at have en spiller som Conor, fordi han altid give sig fuldt ud, når han er på banen, siger Patrick Vieira ifølge The Independent.

Læs også: Vieira melder ud: Joachim Andersen er klar til kamp

Derudover roser den tidligere Arsenal-spiller også sin lejesvend, for at have taget et meget fornuftigt valg, da han skulle vælge en klub at blive lejet ud til denne sommer.

– Jeg tror, at der har været rigtig mange klubber, som har været interesseret i ham, og han taget et godt valg fordi han får spilletid her. Han spiller godt, og jeg tror, at han er omringet af mennesker i klubben, som passer godt på ham og giver ham selvtillid til at vise, hvem han er.

– Jeg synes det var et win-win. Det er godt for os at have en spiller som ham, fordi han er en meget talentfuld, ung spiller, og derudover tog han den rigtige beslutning ved at vælge os, fordi vi leverer alt det, som han håbede at få, siger Crystal Palace-manageren.

Læs også: Arteta om Aubameyang: Det gør virkelig ondt

Conor Gallagher blev dobbeltmålscorer, da han sammen med resten af Crystal Palace-mandskabet besejrede Everton med 3-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P