Bayern München fortsatte deres gode stime, da de besejrede VfB Stuttgart i en kamp, hvor Serge Gnabry scorede et hattrick.

Serge Gnabry lavede et hattrick, da Bayern München besejrede VfB Stuttgart på udebane.
Bayern München fortsatte sejrskursen imod VfB Stuttgart i Bundesligaen. Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix.

Bayern München fortsatte deres sejrstime, da de på udebane gav VfB Stuttgart en afklapsning i en kamp, hvor Wahid Faghir kom på banen.

Udeholdet skulle bruge 40 minutter før Serge Gnabry kunne bringe Bayern foran med 0-1.

Knap ti minutter inde i anden halvleg var Gnabry igen på spil, da han fordoblede sydtyskernes føring.

På fem minutter scorede Bayern hele tre mål, da Lewandowski på to oplæg fra Gnabry scorede til 0-3 og 0-4 inden Gnabry selv fuldendte til hattrick.

Kampens spiller: Serge Gnabry

Bayern München skulle fortsætte deres sejrsstime, da de tirsdag aften skulle møde VfB Stuttgart på udebane i Bundesligaens 16. spillerunde.

Bayern kom godt fra start, men havde svært ved at omveksle deres mange chancer til mål. Desværre for sydtyskerne måtte franske Kingsley Coman efter 27 minutters spil lade sig udskifte på grund af en skade.

Efter 40 minutter fik de forsvarende tyske mestre dog hul på bylden, da Serge Gnabry scorede til 0-1 på et flot langskudsmål i det lange hjørne uden chance for Florian Müller i Stuttgart-målet.

Knap ti minutter inde i anden halvleg var Gnabry endnu engang på spil, da han efter et par fikse driblinger inde i feltet køligt kunne sparke bolden i mål til 0-2.

I det 69. minut valgte Bayern at gå mere eller mindre amok, da først Robert Lewandowski i det 69. og 72. minut kunne score på oplæg fra Gnabry, inden kampens helt store spiller selv fik færdiggjort sit hattrick i det 74. minut.

Danske Wahid Faghir blev skiftet ind med 15 minutter igen, men lige lidt hjalp det, og Bayern kunne dermed trække sig sejrrigt ud af opgøret med hele 0-5.