Gerrard og Villa slog bundproppen

På udebane mødte Aston Villa tirsdag aften Norwich City med Jacob Lungi Sørensen fra start i Premier League, hvor Steven Gerrards mandskab besejrede ligaens bundprop.

Aston Villa kom tilbage på sejrskurs på udebane imod Norwich City i Premier League. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix.

Steven Gerrard og Aston Villa skulle tirsdag aften forsøge at komme tilbage på sejrkurs imod Norwich City med Jacob Lungi Sørensen med fra start.

Villa kom frem til de fleste chancer i første halvleg, hvor de forsøgte sig hele ti gange på mål.

I det 34. minut kom forløsningen for Gerrards mandskab, da engelske Jacob Ramsey scorede til 0-1 på et oplæg fra angriber Ollie Watkins.

Anden halvleg blev en mere lige affære, hvor begge mandskaber havde svært ved at skabe de helt store chancer.

I det 87. minut lukkede og slukkede Ollie Watkins opgøret, da han scorede til 0-2 for Aston Villa.

Kampens spiller: Ollie Watkins

Steven Gerrard og Aston Villa mødte tirsdag aften bundproppen fra Norwich City, der havde Jacob Lungi Sørensen med for første gang fra start, i et opgør, hvor Birmingham-klubben skulle forsøge at komme tilbage på sejrskurs efter seneste nederlag til Liverpool.

Aston Villa var farligt i første halvleg, hvor de kom frem til hele ti afslutninger imod mål, hvor et af dem var en fuldtræffer.

Efter 34. minutter kom engelske Jacob Ramsey nemlig på måltavlen for udebaneholdet, da han på et oplæg fra Ollie Watkins kunne score til 01- for Gerrards mandskab, hvilket også blev pauseresultatet.

Anden halvleg blev dog en mere lige affære, hvor både Norwich og Aston Villa havde svært ved at skabe de helt store chancer. I hvert fald indtil Ollie Watkins endnu engang dukkede op.

På et flot oplæg fra Carney Chukwuemeka kunne Aston Villa-angriberen slukke håbet for Norwich og bringe den fjerde sejr ud af seks mulige hjem under Steven Gerrard som manager i klubben.

Sejren rykker Aston Villa op på en 13. plads, mens Norwich bliver liggende på sidstepladsen i Premier League.