Premier League

42 nye smittede i Premier League klubberne på en uge

Hvis du går og krydser fingre for, at Premier League ikke skal holde pausen henover julen, skal du nok holde fast i det. Ikke siden maj 2020 har smittetallene af Covid19 været højere.

Manchester United er et af holdene med Covid-19 smitte
Foto: Ritzau Scanpix

I den seneste uge har den engelske Premier League oplevet 42 nye smittetilfælde af Covid-19 i ligaen. Det skriver BBC på baggrund af en officiel Premier League udmelding.

BBC har lavet en stor oversigt over Covid-19 situationen i ligaen, og det er det højeste antal smittede, siden ligaen indførte test i maj 2020.

De 42 smittetilfælde er fundet blandt 3805 test af spillere og stabsmedlemmer i de 20 klubber mellem mandag den 6. december og søndag den 12. december.

Så tallene skal også ses i lyste af, at man helt generelt tester flere spillere og ledere nu end tidligere.

Brighton, Tottenham, Leicester, Aston Villa og Norwich har alle bekræftede tilfælde af Covid-19 og søndagens kamp mellem Brighton og Tottenham blev udsat på grund af Covid-19.

Natten til tirsdag besluttede Premier League at udsætte endnu en kamp. Brentford – Manchester United, der skulle have været spillet tirsdag aften er udsat på grund af mange smittetilfælde i Manchester United.

Læs også: Brentford – Manchester United udsat tirsdag aften

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P