Champions League

Xavi efter Barca-exit: Det er en grusom virkelighed

Xavi var tydeligvis skuffet, da det blev en kendsgerning at FC Barcelona er ude af Champions League efter endnu et nederlag til Bayern München.

Xavi
Xavi er langt fra tilfreds med, at FC Barcelona nu skal spille Europa League. Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

FC Barcelona tabte i aftes med 3-0 til Bayern München og er dermed ude af Champions League for denne omgang. Efter kampen var det derfor en yderst skuffet Xavi, der mødte pressen.

– De sad på os. Vi ønsker altid at dominere og sidde på vores modstander, men i dag var det omvendt. Vi skal kunne kræve mere, for vi er Barca. Det her bør blive et reflektionspunkt, for vi skal have ændret mange ting. Vi kunne slet ikke være med og det er Champions League, men sådan er realiteterne. Det er den situation, vi befinder os i, indledte Xavi.

– Vi må se situationen i øjnene med værdighed. I dag starter en ny etape. Det har jeg sagt til spillerne. Jeg er rasende og realiteterne irriterer mig, men vi skal håndtere det. Der er ikke andet at gøre. Vi skal begynde fra nul. Vores mål var at vinde Champions League, ikke Europa League. Nu skal der arbejdes hårdt.

– Det er en grusom virkelighed, som jeg også har oplevet som spiller. Det kan vi ikke være tilfredse med, og vi må reagere. Tingene er som de er, og vi skal have Barca tilbage, hvor vi fortjener at være, og det er ikke Europa League.

Læs også: Se listen: Hvem er videre fra Champions League?

Det er første gang efter 17 sæsoner i træk, at FC Barcelona ikke kommer til at være blandt holdene i Champions Leagues afgørende fase.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P