Champions League

Messi-show satte en stopper for Club Brugges drømme om europæisk slutspil

En storspillende Lionel Messi og en Leipzig-sejr i gruppens anden kamp medførte, at Club Brugge ikke kommer til at spille mere europæisk fodbold i denne sæson.

Lionel Messi slukkede Club Brugges drømme om europæisk slutspil. Foto: Scanpix/Ritzau.

To hurtige Kylian Mbappé-scoringer lagde grundlaget for en overbevisende PSG-sejr over Club Brugge.

Club Brugge kunne med en sejr over PSG og et Leipzig-nederlag til Manchester City spille sig på tredjepladsen i puljen og dermed gå videre til slutspillet i Europa League, men sådan gik det ikke.

Leipzig besejrede Manchester City og snupper dermed tredjepladsen fra Club Brugge.

Man of the Match: Lionel Messi, Paris Saint-Germain.

PSG var allerede inden kampen mod Club Brugge sikret avancement til ottendelsfinalerne i Champions League, men PSG-træner, Mauricio Pochettino, havde ikke sparet på sine mange stjernespillere af den grund.

Og PSG’s stjerner beviste hurtigt sig værd, da Kylian Mbappé efter bare syv minutters spil havde nettet to gange i opgøret.

Også den nykårede Ballon D’or-vinder, Lionel Messi, gjorde Mbappé kunsten efter og blev dobbelt målscorer.

Club Brugge fik dog pyntet på resultatet med én scoring til kampens endelige resultat 4-1. Nederlaget gør, at Club Brugge har spillet sin sidste europæiske fodboldkamp i denne sæson, eftersom RB Leipzig snuppede tredjepladsen i gruppen, der giver en billet til slutspillet i Europa League.

Læs også: Agent bekræfter: Brøndby er åbne for at sælge angriber

Manchester City og PSG er dermed de første hold, der booker en billet til ottendedelsfinalerne i Champions League, mens RB Leipzig fortsætter i Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P