Premier League

Stor nyhed fra Liverpool: Fan-bestyrelse bliver en realitet

Liverpool FC kunne i dag bekræfte, at de har valgt at indføre en fan-bestyrelse i klubben, der skal være med til at tage beslutninger på klubbens vegne.

Liverpool FC vandt deres seneste kamp i Premier League med 0-1 på udebane imod Wolverhampton. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Siden European Super League blev nedlagt, har der i diverse europæiske storklubber været diskuteret om, hvorvidt fans i fremtiden skal være en del af bestyrelserne. Netop det emne har Premier League-klubben Liverpool FC nu valgt at gøre til virkelighed.

På deres officielle hjemmeside kunne de mandag offentliggøre, at de har valgt at lancere en ny fan-bestyrelse i klubben, kaldet The Supporters Board, der skal være med til at tage vigtige beslutninger i klubben. Det blev bekræftet efter, der mandag blev afholdt en afstemning, hvor 99 procent stemte for en fan-bestyrelse.

Læs også: Amerikanere overtager Fremad Amager

Administrerende direktør i Liverpool, Billy Hogan, fortæller således til klubbens hjemmeside:

– Ideen om en fan-bestyrelse kom til verden, da der var en fælles forståelse og anerkendelse for, at der var mangel på indflydelse fra fansene på nogle vigtige områder, som der har betydning for dem, og det er noget, vi ønskede at tage fat i

– Det har været en god proces, hvor der er har været masser af engagement, og nu er vi glade og stolte over, at vi er endt her. Vi tror, at konceptet med fan-bestyrelsen er rigtig godt, og det giver os mulighed for at samarbejde på en meningsfuld måde.

– Så jeg vil gerne sende en stor tak til alle de forskellige fangrupper, som vi har samarbejdet med for at nå hertil, afslutter Billy Hogan.

Liverpool afslutter til sidst i deres offentliggørelse, at der i de kommende uger vil blive arbejdet på at sammensætte en bestyrelse, så den vil være klar hurtigst muligt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P