Bundesligaen

Dortmund-stjerne politianmeldt

Jude Bellinghams udtalelser efter kampen mellem Dortmund og FC Bayern München har nu ført til en politianmeldelse af den 18-årige stjerne.

Jude Bellingham er kommet søgelyset hos både medierne, politiet og det tyske fodboldforbund, efter han udtalte sig om dommer Felix Zwayers historik med matchfixing. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Dortmund og FC Bayern München tørnede lørdag ud i ’Der klassiker’, og selvom kampen, der endte 2-3 til Bayern, var underholdende og seværdig i sig selv, er det den unge Dortmund-spiller Jude Bellingham, der sidenhen er løbet med overskrifterne.

Efter kampen var han således i medierne, hvor han kritiserede kampens dommer, Felix Zwayer, der i 2005 var involveret i en matchfixing-sag.

– Man giver den største kamp i Tyskland til en dommer, der har en historik med matchfixing. Det er, hvad man kan forvente sig, lød det fra Jude Bellingham over for Viaplay efter kampen, da han udtrykte sin utilfredshed med især et straffespark til Bayern München i kampens døende minutter.

Kommentaren om dommeren har nu fået den 18-årige spiller anmeldt til politiet, der ifølge Sky Sports har videregivet sagen til anklagemyndigheden i Dortmund. De skal nu afgøre, om Jude Bellingham skal sigtes for sine udtalelser.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Afgørelsen ventes at falde senere på ugen.

Jude Bellinghams udtalelser undersøges også af det tyske fodboldforbund, hvor han risikerer både bødestraf og karantæne.

Læs også: Som forventet – Jude Bellingham indberettet til det tyske disciplinærudvalg

Læs også: Dortmund støtter Bellingham efter vilde udtalelser

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P