1 min læsningVejle-målscorer: Vi spillede faktisk ikke særlig godt

Vejles Tobias Mølgaard glæder sig over 5-1 sejren mod Kolding, men han var ikke tilfreds med spillet.

1 min læsning
Vejles højre back Tobias Mølgaard fandt sig selv i målscorerens rolle lørdag aften, da Vejle slog Kolding med 5-1 i pokalturneringen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vejle spillede mod Kolding i et godt, gammeldags lokalopgør i pokalturnerings kvartfinale.

Kampen var den første af to, og Vejle trak sig sejrrigt ud af det første møde – I overbevisende stil.

Vejle vandt således 5-1, og selvom det på papiret er et flot resultat, er Vejles Tobias Mølgaard ikke helt tilfreds med kampen.

– Det er et godt udgangspunkt til returkampen, men vi spillede faktisk ikke særlig godt, siger han til campo.dk.

Han føler sig dog overbevist om, at Vejle nok skal klare sig videre i pokalturneringen efter returopgøret lørdag den 11. december.

– Vi skal ud at give os 100 procent, ligesom vi gjorde i dag, bare med meget bedre spil. Så tror jeg også, at vi lukker den, siger han.

Man skal være mere end almindelig optimistisk på Koldings vegne, hvis ikke 5-1 sejren til Vejle skal ligne en afgjort kvartfinale forud for returopgøret. Men et videre avancement i pokalturneringen er ikke det eneste, Tobias Mølgaard ser positivt på.

– Det her skulle gerne være et godt afsæt til foråret, der forhåbentlig bliver meget bedre end det efterår, vi har haft. Det er vigtigt, at vi får tanket en masse selvtillid i de to kampe mod Kolding, og den slags skal ikke undervurderes.

Vejle befinder sig på en aktuel sidsteplads i Superligaen, og de åbner forårssæsonen med en kamp ude mod Silkeborg i det nye år.

Læs også: Peter Sørensen efter pokalsejr: Vi er selvfølgelig glade og begejstret

Timeline

Notifications

Notifikationer