2 min læsningPeter Sørensen efter pokalsejr: Vi er selvfølgelig glade og begejstret

Peter Sørensen kunne både finde positive og negative ting i Vejle Boldklubs pokalsejr over Kolding IF.

2 min læsning
Selvom Vejle Boldklub vandt sikkert med 5-1 over Kolding IF lørdag i Sydbank Pokalen, så var det ikke alt, som Vejle-træneren, Peter Sørensen, var lige tilfreds med. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Vejle Boldklub vandt lørdag aften over lokalrivalerne fra Kolding IF i den første af to kvartfinalekampe i Sydbank Pokalen med overbevisende 5-1.

Selvom det på papiret lignede en stensikker sejr, så var der undervejs store chancer til Kolding, mens Vejle samtidig ikke leverede deres bedste præstation. Vejle-træneren, Peter Sørensen, mener dog alligevel, at man også skal fokusere på de positive ting i kampen.

– Vi er selvfølgelig glade og begejstret, så det skal ikke lyde som om, at det ikke var godt nok, for på mange måder var det godt nok. Alligevel spiller vi også på mange måder, som Kolding håber vi vil spille, og det pointerede vi i pausen, og det så vi jo virkningen af kort efter pausen, siger Peter Sørensen til campo.dk.

Vejle-træneren havde til lørdagens kamp valgt at skifte formation, hvilket betød at Vejle spillede med en fire-back-kæde frem for den sædvanlige fem-back-kæde. Men ifølge Peter Sørensen var det ikke grunden til de mange Kolding-chancer.

– Vi var selvfølgelig åbne, når vi mistede bolden midt på banen. Og når Kolding står med så mange spillere, som venter på, at vi spiller den op og mister den, så er det måske mere et spørgsmål om, at vi spiller boldene forkert, end at vi står forkert.

– Uanset hvem man spiller imod, og uanset hvordan man stiller op, så skal man lade vær med at smide bolden væk til et hold, som for eksempel Kolding, der netop venter på den slags muligheder, siger Peter Sørensen.

Selvom den rutinerede træner ikke var tilfreds med alle dele af Vejle-spillet i lørdagens kamp, fandt han dog også en masse gode ting, som holdet kunne tage med fra opgøret.

– Når det så er sagt, så er det jo en komfortabel sejr, og det er jo også dejligt at kunne score fem mål og kunne se individuelle præstationer og indskiftere, som kommer ind og gør det godt, siger Vejle-træneren.

Næste og sidste kamp mellem Vejle Boldklub og Kolding IF i kvartfinalekampen i Sydbank Pokalen er lørdag den 11. december.

Timeline

Notifications

Notifikationer