Vanvittige Freiburg scorede 6 mål på en halvleg

SC Freiburg spillede en noget nær perfekt første halvleg, hvor de scorede seks mål imod Borussia Mönchengladbach i Bundesligaen.

SC Freiburg scorede imponerende seks mål i første halvleg. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix.

Søndag aften spillede SC Freiburg imod Borussia Mönchengladbach på udebane, hvilket blev en sand ydmygelse af hjemmebaneholdet. Efter kun 37 minutter var Freiburg foran med 0-6 i første halvleg.

Allerede efter fem minutter havde Freiburg scoret to mål, og da kampuret på stadion havde rundet det 25. minut, stod der hele 0-5 til udebaneholdet, der var godt i gang med at ydmyge Mönchengladbach foran deres egne fans.

Freibrug var dog ikke færdige træde oven på hjemmeholdet. Tyske Nico Schlotterbeck ville også lege med, og kunne efter 37 minutter score til 0-6.

I anden halvleg trak Freiburg dog håndbremsen og kørte stille og roligt deres meget overbevisende udebanesejr hjem over Mönchengladbach.

Sejren betyder, at Freiburg placerer sig på en fjerdeplads i Bundesligaen, mens Mönchengladbach forbliver på 13. pladsen.