Gerrard fik sit gensyn med Rodgers, da Aston Villa sendte Leicester til tælling

Det var et spændende gensyn, da Steven Gerrards Aston Villa tog imod Brendan Rodgers Leicester søndag aften. En kamp, som endte med en fortjent Gerrard-sejr.

Emiliano Buendia scorede til 1-1 efter blot 17 minutter. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Steven Gerrard har tidligere spillet under netop Brendan Rodgers i sin Liverpool-tid, og i dag mødtes de så, for første gang, som trænere for henholdsvis Aston Villa og Leicester.

Harvey Barnes bragte Leicester i front, men tre minutter efter gjorde Ezri Konsa det til 1-1 med et flot dirigeret hovedstødsmål.

I første halvlegs døende fase kom Villa på 2-1, men målet blev underkendt efter er VAR-tjek.

I anden halvleg blev det så 2-1 til hjemmeholdet, da Ezri Konsa headede holdet på sejrskurs
med sin anden scoring.

Det blev opgørets sidste mål, hvorfor Gerrard kunne glæde sig over, at han nu har vundet tre ud af sine fire første kampe i spidsen for London-holdet.

Man of The Match: Ezri Konsa.

_____________________________________________

Brendan Rodgers har aldrig tabt en kamp mod Aston Villa, hverken som Leicester, Liverpool eller Swansea-træner. Og i dag fik Steven Gerrard gjort op med den dårlige statistik, set med Villa-briller.

Afdøde Arthur Labinjo-Hughes blevet hyldet af hele stadion efter seks minutter, som symboliserede den unge alder, han gik bort i efter tragiske omstændigheder. Og derefter kom kampen for alvor i gang.

Harvey Barnes åbnede kampen med en flot scoring for Leicester efter et kvarter, da han intelligent sparkede bolden mellem benene på Ezri Konsa og udplacerede Emiliano Martinez i målet. Få minutter efter ville Buendia det anderledes, da han på flot vis headede kuglen i netten til 1-1.

Inden første halvleg gik på hæld, kom Aston Villa så foran. Men målet blevet underkendt af VAR, da Ramsey sparkede bolden ud af hænderne på Kasper Schmeichel og ind i nettet. Vurderingen lød, at den danske keeper havde kontrol over bolden, hvorfor det var en ulovlig handling.

2-1 scoringen faldt dog tidligt inde i anden halvleg, da Konsa stangende den ind og sendte jubelbrøl igennem hele London og omegn.

Jamie Vardy kunne desuden med én scoring skrive Premier League-historie, som den mest scorende spiller over 30 år i ligaen og dermed slå Ian Wrights tidligere rekord med 127 scoringer i den bedste række. Men den rekord må han vente lidt længere med at erobre, selvom han havde chancen for at score i kampen.

Anden halvleg var generelt en meget åben kamp, hvor begge mandskaber havde flere skudforsøg inden for rammen, men to velspillende keepere sørgede for, at der ikke faldt mere end de tre mål.

Kampen slutter 2-1 til Aston Villa, der med sejren kravler op over Leicester og sætter sig på tiendepladsen i ligaen, mens Rodgers mandskab stryger ned på 11. pladsen.