Sikker AC Milan sejr og snublende Napoli giver spænding i Serie A

Simon Kjær og AC Milan har tabt deres to seneste Serie A-kampe. Onsdag aften fik de sat den rette kurs igen med en flot udebanesejr i Genoa. Napoli snublede samtidig i Sassuolo.

Brasilianske Junior Messias scorede igen for AC Milan. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix.

Tidligere onsdag aften vandt Inter og skubbede lokalrivalerne fra AC Milan ned på Serie A’s tredjeplads. Onsdag aften slog ‘rossoneri’ så fast, at det er deres andenplads.

Kampen startede dårligt for milaneserne, da Simon Kjær efter fem minutter måtte bæres ud med smerter i knæet. Stemningen hos udeholdets fans fik et nøk op med en scoring fra Zlatan Ibrahimovic kort efter.

Lige inden pausen ville Junior Messias også være med. Fra kort afstand headede midtbanespilleren AC Milan i front til 2-0.

På den anden side af pausen var det igen brasilianeren med det kristeligt klingende navn, der åbnede scoringen. Målfarlige Messias skød fra tæt hold bolden ind mellem venner og fjender. Utroligt nok var der ingen, som fik ram på den og brasilianeren blev dobbelt målscorer.

I kampens afsluttende fase, var der ingen af de to mandskaber der formåede at score flere mål, og AC Milan genvinder den andenplads, som Inter tog tidligere onsdag.

AC Milan kørte i lang tid parløb med Napoli i toppen af Serie A hvor begge mandskaber var ubesejret indtil forrige runde.

Napoli gæstede i dag Sassuolo og var foran 2-0 efter to mål tidligt i anden halvleg. Sassuolo reducerede 20 minutter før slutfløjt og pressede i de afsluttende minutter syditalienerne. Napoli lignede dog et mandskab, der kunne tåle presset, men med superbilen Gian Marco Ferrari i målscorerens rolle to minutter før tid udlignede Sassuolo til 2-2.

2-0 er den farligste føring, men det var stadig utroligt frustrerende for Luciano Spalletti, der brokkede sig til et rødt kort. Efter trænerens afgang gik det endnu engang galt. Sassuolo fik bolden i målet til 3-2 og comebacket var fuldendt. VAR-bilen ville dog have det sidste ord, og da Sassuolo lavede frispark før målet bliver det ved 2-2.

Napoli er efter aftenens resultater et enkelt point foran AC Milan.