Premier League

Tuchel gør status på Chelsea-skader inden vigtigt opgør

Selvom Chelsea FC fører Premier League, gennemgår klubben en hård periode bag kulisserne med en række skader. Men nu er der gode nyheder fra Thomas Tuchel og tropperne, når de lørdag gæster West Ham i topkampen.

Thomas Tuchel har taget engelsk og europæisk fodbold med storm siden sin ankomst til Chelsea, hvor de i øjeblikket ligger på førstepladsen i Premier League. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea har nydt en forholdsvis skadesfri start på sæsonen, men de seneste uger har der været travlt på klubbens behandlingsbriks.

Thomas Tuchel kunne så fredag levere gode nyheder til fansene og bekræfte, at flere af hans profiler er vendt tilbage på træningsbanen og meldes klar til kampen mod West Ham.

– Timo Werner, Jorginho og Reece James træner og er til rådighed til kampen, siger Thomas Tuchel til Chelseas hjemmeside og uddyber statussen med de negative nyheder.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi trænede ikke med Mateo Kovacic, N’Golo Kanté, Ben Chilwell og Trevoh Chalobah. Det er en del midtbanespillere. Vi har savnet Kovacic i flere uger og det samme med Kanté. Med Chalobah bliver vi nødt til at vente undersøgelserne, for at se hvor slem skaden er.

Sidstnævnte måtte lade sig skifte ud under Chelseas 2-1 sejr over Watford onsdag aften og er dermed det nyeste medlem af London-klubbens skadesliste.

Læs også: Milan bekræfter: Simon Kjær er ude resten af sæsonen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P