Premier League

Ny United-manager har fået arbejdstilladelse

Ralf Rangnick er ny manager i Manchester United, men han har ikke være i stand til at træde ind i rollen på grund af manglende arbejdstilladelse. Det er der styr på nu.

Ralf Rangnick bliver en del af Manchester United i forskellige roller for de næste 2 og et halvt år. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Manchester United torsdag aften byder Arsenal op til dans på Old Trafford, bliver det med Michael Carrick i spidsen for tredje gang.

Manchester United offentliggjorde ellers sin nye manager først på ugen, da man præsenterede Ralf Rangnick. Han har dog ikke kunnet træde til med det samme, da han manglede sin arbejdstilladelse.

Nu melder Sky Sports, at Ralf Rangnick har fået styr på arbejdstilladelsen. Det ændrer dog ikke på, at Michael Carrick får lov til at stå i spidsen for United-mandskabet en sidste gang torsdag aften. Men så er eventyret også slut for Carrick.

Sky Sports skriver videre, Rangnick kommer til at være på Old Trafford for at overvære kampen torsdag aften, og at han taler med pressen første gang fredag. De skriver også, at han får debut som United-manager søndag mod Crystal Palace.

Læs også: INDBLIK: Hvem er Manchester Uniteds nye manager?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P