Serie A

Skov Olsen og Bologna tager sejren mod topholdet Roma

I en chancefattig kamp lykkedes det Andreas Skov Olsen og Bologna at drille Mourinhos AS Roma-mandskab i romernes visit på...

Lige lidt hjalp det med Mourinhos råb fra sidelinjen. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.

I en chancefattig kamp lykkedes det Andreas Skov Olsen og Bologna at drille Mourinhos AS Roma-mandskab i romernes visit på Stadio Renato Dall’Ara.

Fra kampens start havde gæsterne fra hovedstaden langt størstedelen af spillet, men hjemmeholdet med Skov Olsen på højre wingback scorede det første mål. Det kom efter 35 minutters spil, da Mathias Svanberg fra kanten af feltet sparkede en hård inderside i mål, helt nede hvor stolpen møder græsset.

Efter 15 minutter i omklædningsrummet var det et veloplagt romersk mandskab, der kom på banen. Igen var bolden oftest at finde på Bolognas banehalvdel, men med flere afbrændere fra Stephan El Shaarawy og Tammy Abraham på toppen blev det aldrig helt farligt.

Kort før tid blev der ellers sat gang i håbet for gæsterne, da Henrik Mkhitaryan blev nedlagt i feltet. Dommeren pegede på straffesparkspletten, men blot et par sekunder senere blev dommen ændret til offside.

Bolognas spillere brugte i kampens afslutning længere og længere tid på dødbolde, skader og udskiftning, og tiden rendt ud for Mourinho og Roma.

Romas nederlag skaber et mindre hul fra Atalanta og Mæhle i top fire ned til Mourinhos tropper på femtepladsen. Bologna og Skov Olsen spiller sig op på ottendepladsen, et enkelt point efter dagens modstander.

Læs også: Ti i træk for Inter – overhaler bysbørn

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P