Premier League

Om bænket AC: Ingen kommentarer

Andreas Christensens far og agent Sten Christensen har ikke noget at sige, efter Chelsea-manager Thomas Tuchel har valgt at sende den danske stopper ud i kulden.

Andreas Christensen har kontraktudløb til sommer, og det er de forhandlinger, der forårsager alt virvaret omkring den danske midtstopper. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Onsdag aften drager Chelsea syd på for at spille mod Watford i Premier League. Her bliver det efter alt at dømme et opgør uden danske Andreas Christensen fra start.

AC har ellers været fast mand i en stor del af sæsonens kampe, men cheftræner Thomas Tuchel har på det seneste valgt at bænke den danske midtstopper.

Læs også: Tuchel om AC-forlængelse: Det er op til ham

Andreas Christensens fremtid i Chelsea er uafklaret, og Thomas Tuchel prøver, ved at bænke AC, at bidrage til, at kontraktforhandlingerne falder på plads mellem de to parter.

– Vi har ventet længe på en bekræftelse, siger Thomas Tuchel ifølge Reuters.

Derfor har stopperen set sine holdkammerater fra sidelinjen de seneste tre kampe.

Bold.dk har været i kontakt med landsholdsprofilens far og agent Sten Christensen, der ikke ønsker at kommentere på hverken AC’s plads på bænken eller kontraktforhandlingerne med Chelsea.

– Jeg har ikke nogle kommentarer. Jeg har ikke lyst til at forhandle gennem pressen, siger Sten Christensen til bold.dk.

Chelsea topper lige nu Premier League med ét point ned til de nærmeste konkurrenter fra Manchester City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P