Europæisk Fodbold

Lewandowski-agent: Ballon d’Or tilhører ikke Messi

Lionel Messi vandt mandag aften sin syvende Ballon d'Or, men ifølge Robert Lewandowskis agent, så burde hans polske klient have modtaget prisen.

Robert Lewandowski tabte til Lionel Messi i kampen om Ballon d'Or-prisen med 33 point Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

Mandag aften kunne argentinske Lionel Messi træde op på scenen i Paris og modtage sin Ballon d’Or nummer syv. Efterfølgende har flere været ude og ytre deres utilfredshed over, hvordan polske Robert Lewandowski ikke blev aftenens helt store vinder.

Læs også: Salon d’Or – en gang populisme og undercut!

Den debat blander Lewandowskis agent, Pini Zahavi, sig nu i, hvor han gør det klar, at der kun er en rigtig vinder.

– Stort tillykke til Lionel Messi. En imponerende spiller og en evig legende i fodbold. Men Ballon d’Or 2021 tilhører ikke ham. Ikke denne gang. Den gyldne bold tilhører Robert Lewandowski. Robert blev ikke røvet, men han er den, som fortjener den, siger Pini Zahavi til tyske TZ.

Læs også: Messi efter syvende Ballon d’Or: Lewandowski fortjener også en

Derudover har Lewandowskis agent fuld forståelse for, hvorfor folk rundt om i verden er utilfredse med, at hans klient ikke vandt.

– Det er ikke sært, at millioner af fans finder det svært at tro på, at det her er det endelige resultat af denne prestigefyldte fodbold event.

– Mandag aften skulle være endt med at Robert fejrede sin første Ballon d’Or, siger Pini Zahavi.

Robert Lewandowski blev mandag aften kåret som årets angriber.

Læs også: Chelsea, Lewandowski og Pedri vandt Ballon d’Or-priser

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P