3F Superligaen

Niels Frederiksen om Uhre-salg: Lige nu hører jeg ingenting

Brøndby IF’s Mikael Uhre er på vej ind i sit sidste kontraktår i klubben, og selvom et salg kunne vente om hjørnet for superligatopscoreren, så er det ikke noget, hans cheftræner endnu har hørt noget om.

Mikael Uhre scorede ikke i efterårssæsonens sidste kamp i Superligaen, men Brøndby IF slog alligevel Randers FC med 1-0. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Når man bliver topscorer i en mesterskabssæson og ligger lunt i svinget til samme titel i den efterfølgende sæson, så vil man alt andet lige skabe en del interesse om sig selv.

Det har Brøndbys Mikael Uhre da også gjort, og da den 27-årige angriber endda er på vej ind i sit sidste kontraktår med klubben fra den københavnske vestegn, er det næppe umuligt, at han kan være på vej til en større adresse. Det interesserer selvsagt også hans nuværende cheftræner, der dog endnu ikke har hørt noget.

– Ja det har jeg en interesse i, men jeg regner med at høre noget, når der er noget nyt, og hvis der ikke er noget nyt, så hører jeg ingenting, og lige nu hører jeg ingenting, sagde Niels Frederiksen efter Brøndbys sejr i Randers søndag til TV3 Sport.

Niels Frederiksen vil formentlig få markant vanskeligere betingelser som cheftræner i Brøndby IF, hvis han skal se bort fra de mange mål, som Mikael Uhre bidrager med, men han har ikke selv nogen fornemmelse af, hvordan hele transfersituationen ser ud.

– Det har jeg ikke nogen fornemmelse af, det ved jeg ikke noget om. Det er ikke noget, jeg beskæftiger mig med lige nu. Vi har en vigtigt uge i næste uge, hvor vi skal ud og spille tre vigtige kampe, og det er det, jeg har fokus på, og så må vi se, hvordan situationen ser ud, lyder det fra Niels Frederiksen.

Brøndby kan i modsætning til flere af de øvrige klubber i Superligaen ikke gå på juleferie endnu. For de forsvarende mestre venter nemlig et dobbeltopgør mod FC Midtjylland i Sydbank Pokalen, ligesom de ligeledes har en kamp i Europa League mod Sparta Prag i næste uge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P