Premier League

Tuchel taler ud om Chelsea-profils kontraktudløb

Antonio Rudiger har for alvor bidt sig fast som en fast del af Chelseas femback-kæde, og med spillerens kontraktudløb til sommer håber manager Thomas Tuchel at kunne beholde den formstærke forsvarer.

Thomas Tuchel har udvist tillid til Antonio Rudiger, der i øjeblikket spiller en fremragende sæson for Chelsea. Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen er ikke den eneste i Chelsea-forsvaret, der må søge nye veje, hvis ikke klubben forlænger inden sommer. Antonio Rudiger, der har været en af de helt store profiler for The Blues, har også kontraktudløb og ifølge træner Thomas Tuchel, ønsker alle i klubben at beholde den tyske midtstopper.

– Alle i klubben ønsker, at han bliver. Det er klart, og han ved det godt selv. Men nogle gange er der forsinkelse under de her processer, og der er tydeligvis en forsinkelse her, siger Thomas Tuchel på et pressemøde efter 4-0 sejren over Juventus.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tuchel er kendt for at afprøve forskellige kombinationer af spillere, og Chelseas bagkæde har ikke været nogen undtagelse, men Rudiger har lignet sæsonens sikre mand på holdkortet denne sæson.

– Han har været enestående siden dag et. Og jeg håber det forbliver sådan. Han er fuldstændig engageret i Chelsea lige nu, og jeg er sikker på han føler tilliden, respekten og kærligheden fra klubben og fansene. Han er et konkurrencemenneske, og han ved, hvad han har her. En fantastisk klub, en fantastisk liga.

Læs også: Transferjournalist: AC i dialog med Barca

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P