Messias reddede Milan i Madrid

AC Milan mødte onsdag aften Atlético Madrid på udebane i femte runde af Champions League-gruppespillet. Her skulle indskiftede Junior Messias få hovedrollen.

Første opgør mellem AC Milan og Atlético Madrid endte i en 1-2 sejr til Madrid-klubben. Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix.

Onsdag aften stod den endnu engang på Champions League, da AC Milan med Simon Kjær fra start skulle møde Atlético Madrid ude på Wanda Metropolitano i Spanien.

Det var en kamp, hvor Atlético skulle bruge point for at bevare håbet om Gruppe B’s andenplads, mens Milan håbede på at få deres første sejr i denne sæsons Champions League.

Det var også tydeligt at se i kampens indledning, at begge mandskaber havde brug for pointene, da det var en meget låst affære fyldt med dueller og frispark og meget få chancer.

Da de første 45 minutter var gået, havde begge hold derfor også formået at lave flere frispark, end de havde haft skud på mål. Hele 21 frispark blev der begået i løbet af første halvleg.

Anden halvleg startede som første, hvor hverken Atlético eller Milan kom frem til de store chancer.

Kampens største chance faldet efter 76 minutter, da Atléticos argentinske midtbanespiller Rodrigo De Paul fik en gylden mulighed, hvor han flugtede bolden ned mod højre målhjørne. Desværre for argentineren var Milan-målmanden, Ciprian Tatarusano, på plads og leverede en god redning.

Få minutter før tid kom forløsningen dog alligevel. Indskiftede Junior Messias, som blot var på banen til sin anden kamp for AC Milan, siden han denne sommer ankom til klubben på en lejeaftale fra Crotone, steg højst på et indlæg fra Franck Kessie, og stangede bolden ind til 0-1 for Milano-klubben.

Det blev kampens eneste mål, hvilket sikrede AC Milan deres første sejr i denne sæsons Champions League, mens Atlético Madrids drøm om videre avancement i turneringen begynder at hænge i en tynd tråd.