3F Superligaen

Brøndby-profil drømmer om udlandet: Ville også være glad for forlængelse

Brøndby råder lige nu over en af Superligaens helt klare stjerneskud i Morten Frendrup. Han har kontraktudløb om et år, og selvom han drømmer om udlandet, har han det også godt i Brøndby.

Morten Frendrup har ambitioner om udlandet, men han ville også have det godt med at blive i Brøndby. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Midtbanetalentet Morten Frendrup er glad for at være i Brøndby. Men når sæsonen til sommer slutter, har han kun ét år tilbage af kontrakten med klubben.

Kontrakten løber således kun til sommeren 2023 for den 20-årige Brøndby-spiller, og med blot et år tilbage af kontrakten, er fremtiden typisk meget relevant at diskutere.

Morten Frendrup erkender da også, at situationen medfører disse overvejelser. Og selvom han drømmer om udlandet, er han åben for at forlænge sin aftale med Brøndby. Det siger han i et interview med Eurosport.

– Der er ikke så forfærdelig lang tid til igen, men jeg tænker kun på at spille fodbold i Brøndby. Man skal gøre sig nogle overvejelser, men lige nu er vi i gang med sæsonen, og alt det andet må stå hos min agent, siger han til Eurosport.

– Jeg elsker at være i Brøndby, så skulle det blive til en forlængelse, så ville jeg også være super glad for det. Men man kan ikke spå om fremtiden, så hvad der skal ske, må vi jo se.

Læs også: Jung trods Brøndby-exit: Brøndby er fantastisk

Han nævner samtidig, at det bør være en ambition for unge spillere at ville til udlandet.

Læs også: Fodboldekspert: Her er de seks mest oplagte klubber for Uhre

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P