FCM smadrer sig videre i Youth League: 10-2

FC Midtjyllands U19-hold kan i dén grad være med blandt de bedste i Europa. Nu er ungdomsholdet videre i Youth League, efter at have sendt Trabzonspors U19-hold ud med en kæmpe-snitter på 10-2 samlet.

Mads Hansen scorede fem af de i alt ti mål i opgørende mod Trabzonspor i Youth League. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjyllands U19-hold var tirsdag eftermiddag i kamp i Youth League, hvor det gjaldt returkampen mod Trabzonspors U19-mandskab, som man havde slået 5-2 i første opgør på udebane.

Nu skulle det fornemme resultat forsvares på hjemmebanen, og det blev det også. Endda i meget overbevisende stil.

Allerede efter ti minutters spil kom de unge ulve foran med 1-0, og fem minutter før pausen blev det så 2-0, da Mads Hansen sparkede et straffespark i mål.

Lige inden pausefløjtet blev det også 3-0 til midtjyderne, da Mads Hansen endnu engang fandt vej til netmaskerne.

Med en samlet stilling på 8-2 i pausen, måtte opgøret om det videre avancement i Youth League reelt set føltes som afgjort for begge mandskaber, men ikke desto mindre havde FCM’s U19-hold sult efter mere.

Således blev det til 4-0 lige efter pausen, da Aral Simsir leverede et fornemt frisparksmål. Med et kvarter tilbage af kampen kunne den indskiftede Heini Sörensen gøre det til 5-0, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed ender det samlede resultat for de to opgør med 10-2 til FC Midtjylland, der nu er sikkert videre i Youth League.

FC Midtjyllands U19-hold sendte i øvrigt norske Rosenborg BK ud af turneringen i forrige runde, da FCM hjemme slog nordmændene med hele 10-1. Det samlede resultat for de to opgør blev 14-3.

Modstanderen for næste runde i den eksklusive ungdomsturnering bliver trukket den 14. december.