3F Superligaen

Kusk: Der er en grund til at jeg ikke spiller hver gang

Kasper Kusk er røget ind og ud af både startformation og truppen i AaB i denne sæson, og selvom han mandag aften blev den store helt i kampen mod SønderjyskE, så erkender han, at det ikke er tilfældigheder, der er skyld i de svingende udtagelser.

Kasper Kusk bragte AaB foran 1-2 i udekampen mod SønderjyskE. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Han var her, der og alle vegne mandag aften, da han kom på banen i Haderslev.

Der var nemlig ikke fundet plads til Kasper Kusk i AaB’s startformation, men den 30-årige offensivspiller kom alligevel på banen allerede i første halvleg, da norske Iver Fossum blev skadet, og hurtigt stjal han billedet, da han først leverede en assist og efterfølgende også et mål.

– Som jeg spiller i dag, skal jeg selvfølgelig spille hver gang, men der er også en grund til, at jeg ikke spiller hver gang, og det er selvfølgelig, at jeg ikke spiller sådan her hver gang. Der er ingen tvivl om, at jeg er glad for at kunne vise niveauet frem i dag, og hvis jeg kan vise det i det næste stykke tid, så skal jeg også nok få en masse startpladser, sagde Kasper Kusk efter kampen i Haderslev til TV3 Sport.

– Det var dejligt at komme ind og gøre en forskel i dag. I sidste kamp var det ikke lige så godt som i dag, og så var det dejligt at kunne komme ind og være afgørende for holdet og hjælpe så meget som muligt, lød det videre fra Kusk.

Kasper Kusk har i denne sæson spillet 11 af AaB’s i alt 16 kampe i Superligaen. I sæsonens to første kampe spillede han fuld tid, mens det efterfølgende blot er blevet til to pladser i startopstillingen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P