3F Superligaen

Vejle-kaptajn om Randers og FCM: Har fine muligheder

Jacob Schoop ser fine muligheder mod Randers FC og FC Midtjylland, som Vejle møder inden Superligaen går i vinterhi.

Schoop
Jacob Schoop vil gå benhårdt efter sejre mod både Randers FC og FC Midtjylland. Foto: vejle-boldklub.dk

Der venter Vejle Boldklub et par svære kampe, inden Superligaen går på vinterpause efter næste spillerunde. Her skal man senere på søndagen møde Randers FC på udebane, mens FC Midtjylland gæster Nørreskoven på næste mandag.

Det er altså to tophold Vejle Boldklub støder sammen med, men det ser Vejle-anfører Jacob Schoop ikke de store problemer i. Det fortæller han til campo.dk:

– Det bliver to svære kampe, men det er Superligaen. Den har vist, at alle kan få point mod alle. Det er nogle kampe, som vi vil gå ud og prøve at vinde. Det kan godt være, at det i kampen så viser sig, at et enkelt point kan være okay kampbilledet taget i betragtning. Som udgangspunkt vil vi dog gå ud og se, om vi kan vinde. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle gøre det, siger Schoop, der peger på pointene som en afgørende faktor i bestræbelserne på at gå efter en sejr.

– Tre point rykker utrolig meget. Vi skal ikke frygte nogen. Så kan vi lige så godt lade være med at stille op. Vi går ud med et udgangspunkt og en taktik om, at vi skal ud at vinde. Vi har fine muligheder.

Læs også: Vejle-anfører: Vi kan stadig nå det

Kampen mellem Randers FC og Vejle Boldklub starter søndag klokken 14 og kan følges på Eurosport 2 og discovery+.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P