3F Superligaen

Silkeborg-profil i bedring efter landsholdsafbud

Silkeborgs unge komet Sebastian Jørgensen meldte afbud til sin første U21-landsholdsudtagelse med en mindre skade i foden.

Jørgensen
Sebastian Jørgensen følges tæt af både danske og udenlandske klubber. Foto: Kristian Korotayev/campo.dk

Silkeborg-profil eller Silkeborg-talent. Det er svært at vælge, hvilket mærkat man skal smide på den unge Sebastian Jørgensen, men heldigvis passer de begge meget godt.

Sebastian Jørgensens succes er da heller ikke gået ubemærket hen i denne sæson, hvilket blev belønnet med en udtagelse til det danske U21-landshold – den første af sin slags for den 21-årige midtbanespiller.

Sebastian Jørgensen valgte dog at melde afbud til U21-landsholdet, da han døjede med en skade i foden. Han fortæller nu til Silkeborg IF’s egen hjemmeside, at foden er i bedring.

– Jeg holdt jo som sagt den her uges pause (efter afbuddet til U21-landsholdet, red.), så foden har fået lidt rod, og jeg kan allerede nu mærke, at det begynder at gå bedre. Jeg har kunnet træne med de sidste to dage, hvor det har set godt. Så jeg er ved godt mod, siger han.

Sebastian Jørgensen bliver efterfølgende spurgt ind til, om han vender tilbage i samme form som inden pausen.

– Jeg håber, jeg kommer tilbage med samme styrke lige med det samme. Der er selvfølgelig intet garanteret, men jeg tænker ikke, jeg er helt ude af den, selvom jeg lige har haft en uges pause. Jeg håber på at komme tilbage og bidrage med det samme jeg gjorde, inden skaden, siger han.

Silkeborg IF skal søndag forsøge at fortsætte den imponerende start på sæsonen i Superligaen, når de møder FC Nordsjælland på udebane.

– Det er to hold, der gerne vil spille fodbold, og som er gode til det. Så jeg forventer en kamp med noget god fodbold, og nogen der gerne vil frem over stopperne. Og så håber jeg bare, at vi kan lave lige så mange mål som sidst vi mødte dem, og tager de tre point, udtaler Sebastian Jørgensen.

Sidst de to hold mødtes endte kampen 4-1 til Silkeborg.

Læs også: Sebastian Jørgensen om gennembrud og landsholdsudtagelse: Pissefedt!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P