3F Superligaen

Dal Hende: Vi har aldrig været dårligere spillemæssigt, mens fansene aldrig har været bedre

Marc Dal Hende og SønderjyskE oplever meget modgang for tiden i Superligaen, men fansene har derimod aldrig været bedre, hvis det står til anføreren.

SønderjyskE's nuværende cheftræner, Simon Poulsen, ønsker, at spillerne skal gå mere til den i duelspillet. Det er noget, som Marc Dal Hende allerede har skrevet bag øret. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE har blandet sig i bundkampen efter en længere periode, hvor der ikke er kommet point på tavlen. Men ifølge Marc Dal Hende, så oplever han stor medgang og støtte for fansene, selvom spillerne møder modgang på banen.

Det fortæller han til campo.dk, da vi mødte ham efter et træningspas i Haderslev mandag.

– Det betyder alt. Jeg vil sige, at hvis man skal sætte det lidt hårdt op lige nu, har vi aldrig været dårligere spillemæssigt, mens fansenes støtte og opbakning aldrig har været bedre, fortæller han til campo.dk.

– Det siger lidt om klubben og dens rødder, at i svære tider så stepper fansene op. Så jeg må sige, at det har været flot at se. Man kan næsten fornemme, at det har været vildere og vildere. Selv i den seneste kamp (i nederlaget ude mod Vejle, red.) var der virkelig god lyd på fra lægterne. Så stor cadeau, de skal vide, at det er noget, som vi spillere kan mærke på banen, konstaterer SønderjyskE-anføreren til campo.dk.

I har altid haft et kampråb, der lyder ‘must win’, men nu er i begyndt at tage fansene med i det inden kampen, hvordan kan det være?

– Kampråbet har vi haft i al den tid, jeg har været i klubben. Men nu har vi så taget det med sammen med fansene, så vi råber ‘must win’, hvor de følger op med ‘must fucking win’. Jo tættere vi kan komme på dem (fansene, red.), desto mere står vi sammen, afslutter Marc Dal Hende.

De lyseblå tager i mod AaB i mandagskampen i Superligaen på Sydbank Park. Den kamp starter kl. 19:00 og kan følges på TV3 Sport.

Læs også: Kulturbærer i SønderjyskE: Det handler kun om overlevelse – og anføreren vil lede vejen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P