LaLiga

Barca-spiller om Koeman: Omklædningsrummet trængte til en forandring

Ronald Koeman blev i slutningen af oktober fyret som cheftræner i FC Barcelona. Nu udtaler Óscar Mingueza sig om, hvordan den sidste tid var under den hollandske træner.

Xavi Hérnandez blev ansat som Ronald Koemans afløser i FC Barcelona. Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona valgte i slutningen af oktober at fyre hollandske Ronald Koeman med øjeblikkelig virkning efter halvandet år som cheftræner i klubben.

Den spanske forsvarsspiller Óscar Mingueza udtaler sig nu, som en af de første spillere i klubben, om hvordan den sidste tid under hollænderen var.

– Omklædningsrummet trængte til en forandring. Der var ikke den atmosfære, vi havde brug for. Folk var ikke glade. Og når du ikke har det godt, og tingene ikke går, har du brug for et trænerskifte.

– Jeg er sikker på, at Xavi vil gøre det godt med os. Ideerne, han har, er meget gode. Folk tror på, hvad han siger, og det er meget vigtigt, siger Óscar Mingueza til spanske TV3.

Den 22-årige Barca-spiller fortæller yderligere, at spillerne begyndte at miste troen på den hollandske træners idéer i hans sidste tid i klubben.

– Holdet stoppede med at tro på ideerne, og alle forsøgte at ordne deres egne ting. Vi var ikke gode, hverken individuelt eller kollektivt. Og når dynamikken ikke er god, gør alle, hvad de kan, men vi troede heller ikke på idéerne.

– Jeg er sikker på, at tingene vil ændre sig og blive bedre nu. Og jeg tror ikke, vi skal vente to eller tre måneder for at se disse ændringer. Fra denne weekend vil vi se nye ting, siger Óscar Mingueza.

Óscar Mingueza fik debut i FC Barcelona under den nu tidligere cheftræner Ronald Koeman, hvor det er blevet til 52 kampe siden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P