3F Superligaen

Patrick Olsen trods manglende spilletid: Ikke tvunget til at skifte

AGF-midtbanespilleren Patrick Olsen har ikke været at finde i David Nielsens trup til de to seneste superligakampe, og selvom han ikke vil afvise, at et skifte kan komme på tale, så skal der meget til for at lokke ham væk fra AGF og Aarhus.

Patrick Olsen er startet inde i ni af AGF's 15 kampe i Superligaen i denne sæson, men i de seneste to kampe har han slet ikke været i truppen. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

I de seneste to superligakampe har David Nielsen set helt bort fra midtbanespilleren Patrick Olsen, som han selv var med til at købe fri i AaB i august sidste år.

Ved den lejlighed blev Olsen udstyret med en fem år lang kontrakt, som der altså stadig resterer godt tre og et halvt år af. Selv vedkender den 27-årige midtbanespiller da også, at den nuværende situation helt væk for holdet er uholdbar, men der skal alligevel en del til, hvis han skal skifte væk fra AGF.

– Det er jo aldrig sjovt for nogen fodboldspillere ikke at spille fodbold, men jeg har før prøvet at være tvunget til at skifte væk fra en klub af den ene eller anden grund, og det føler jeg egentlig ikke rigtigt, at jeg er her, siger Patrick Olsen til campo.dk.

– Hvis jeg skal væk på et eller andet tidspunkt, og ingen ved, om det er til januar eller om tre år, så er der nogle ting, som jeg skal have opfyldt (hos en ny klub, red.), for ellers har jeg det meget fint i Aarhus indtil da, lyder det videre fra Olsen.

I de to seneste kampe, hvor Patrick Olsen altså slet ikke har været i truppen, har AGF-træner David Nielsen benyttet sig af en midtbanetrio bestående af Nicolai Poulsen samt de to nyindkøb Mikael Andersson og Frederik Brandhof, mens unge Albert Grønbæk er blevet skiftet ind på midtbanen i begge kampe.

Den manglende udtagelse skyldes dog ikke, at Patrick Olsen har gjort noget forkert. Det har han i hvert fald ikke selv hørt noget om.

– Nej overhovedet ikke. Jeg har bare fået at vide, at det er nogle lidt andre typer, der er brug for lige nu. I den periode, hvor det stod lidt skidt til, ville man have nogle lidt mere sprintende typer, og jeg er bedst, når vi har bolden. Min fart er ikke lige min spidskompetence, jeg er bedre mod de hold, hvor vi har bolden meget, men ellers har jeg ikke fået noget at vide, forklarer Patrick Olsen.

AGF skal på søndag til Parken, hvor F.C. København venter, og hvis der igen skulle være brug for den højrebenede midtbanespiller, så er han klar til at træde til.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er David (Nielsen, red.), der sætter holdet hver eneste weekend, og hvis han har brug for mig, så er jeg klar, og ellers venter jeg på min chance, lyder det loyalt fra Patrick Olsen, der ikke er bleg for at trække i arbejdstøjet.

– Jeg kan jo ikke rigtig gøre andet end at træne så godt som muligt og prøve at gribe de chancer, jeg får i kampene og vise mig frem på den måde. Nu har vi to-tre uger tilbage af sæsonen, hvor jeg kan vise mig frem eller i det mindste holde mig i form til, at vi igen starter op, og så håber jeg, at det er en ny begyndelse, lyder det fra den 27-årige københavner.

Før sit skifte til AGF har Patrick Olsen repræsenteret otte forskellige klubber. Blandt andet spillede han ungdomsfodbold i Brøndby og italienske Inter, mens det er blevet til superligakampe for både AaB og FC Helsingør.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P