3F Superligaen

Bo Henriksen: Her skiller FCM sig ud

Bo Henriksen er glad i jobbet som cheftræner i FC Midtjylland. Der er nemlig plads til, at man kan være uenige, uden det er et problem, fortæller han.

FCM sælger Dion Cools til belgisk fodbold
Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP.

Bo Henriksen har været cheftræner i Brønshøj og Horsens, men nu er den 46-årige fynbo at finde hos Superligaens førerhold, FC Midtjylland. Og noget tyder på, at Henriksen har fundet lykken på heden. Han fortæller til Tipsbladet, at der er plads til uenighed i klubben, da man samtidig er ærlige overfor hinanden.

– Jeg brækker mig over noget, når man ikke ved, hvad man forholder sig til. Her har vi så højt til loftet, at vi kan være uenige. Jeg må godt være uenig med mine assistenter eller Claus Steinlein, Svend Graversen eller Rasmus Ankersen, siger Bo Henriksen til mediet.

Grunden til, at cheftræneren fungerer godt i det midtjyske, er, at han fornemmer, at folk i klubben vil ham det godt. Så derfor har han det fint med kritik fra klubbens egne med det in mente, forklarer han.

– Ærligheden og trygheden kommer fra, at man har et miljø, hvor man ikke føler, at nogen har dårlige intentioner, eller at nogen stikker kniven i ryggen på en. Lige meget, hvad folk fortæller mig, så ved jeg, at de har gode intentioner. Hvis de siger til mig: ‘Bo, jeg synes kraftedme, at du har lavet en fejl’, så ved jeg, at det ikke er for at ophæve sig selv – men for at give mig noget viden, som jeg kan bruge. Så de vil gerne hjælpe mig, siger FC Midtjylland-cheftræneren.

Læs også: Bo Henriksen inden Brøndby-opgør: Vores hovedpunkter og udtryk skal altid være det samme

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P