International Fodbold

Morata med smuk gestus efter afgørende scoring

Álvaro Morata scorede søndag aften det afgørende mål, der endegyldigt sendte Spanien til VM. Under fejringen tog spanieren en særlig stjerne frem, der gemmer på en rørende historie.

Morata
Álvaro Morata fik stjernen af en niårig dreng, som han besøgte dagen forinden. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Álvaro Morata blev søndag aften nationalhelt i Spanien, da han med sin scoring til 1-0 kort før tid mod Sverige, endegyldigt sendte den sydeuropæiske nation til VM-slutrunden i Qatar.

Under fejringen af sit mål hev Juventus-angriberen dog pludselig en guldstjerne frem, som gemmer på en helt særlig historie.

Dagen inden landskampen besøgte han nemlig den niårige dreng Miguel Ángel, der lider af en alvorlig sygdom. Gennem en ønskefond fik Miguel lejlighed til at hilse på Álvaro Morata og hans to spanske landsholdskammerater Unai Simón og Pablo Sarabia.

Ved dette møde gav den niårige de tre landsholdspillere en guldstjerne hver som en lykkeamulet. Om det var denne der sikrede Morata det afgørende mål og målmanden Unai Simón et clean sheet, skal være usagt, men forhåbentlig så Miguel Ángel med hjemmefra, da stjernen pludselig fik fuld fokus midt i triumfen på det spanske landshold.

Læs også: Spanien booker VM-billetten og sender Sverige i playoff

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P