International Fodbold

Zlatan bænket til Sveriges kamp mod Spanien

Det bliver uden Zlatan Ibrahimovich fra start, når Sverige søndag skal forsøge at slå Spanien i det, der bliver gruppefinalen om den ene direkte billet til VM i Gruppe B.

Hvad Zlatan Ibrahimovich egen reaktion til bænkpladsen er, melder historien foreløbigt intet om. Foto: Irakli Gedenidze/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I en kamp hvor man er tvunget til sejr – og så endda på udebane mod Spanien, ville de fleste nok gøre brug af en spiller, der har rekorden for flest landsholdsmål, hvis han altså var til rådighed.

Det er den svenske landstræner, Janne Andersson, åbenbart ligeglad med, for selvom han har netop har Zlatan Ibrahimovic til rådighed til den sidste og afgørende gruppekamp mod Spanien søndag, så kommer AC Milan-angriberen ikke til at starte inde.

Sverige har ét point op til Spanien på førstepladsen i Gruppe B, og selvom de er sikret den playoff-givende andenplads, så kan de med en sejr gå forbi Spanien og kvalificere sig direkte til VM i Qatar næste år.

Ikke desto mindre må manden med 62 landskampsmål i 119 landskampe starte på bænken. Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

Sverige led torsdag et særdeles skuffende 2-0-nederlag til upåagtede Georgien, samtidig med at Spanien vandt 1-0 over Grækenland, og det er altså de to resultater, der sendte Sverige ned under Spanierne.

I kampen mod Georgien startede Zlatan Ibrahimovic i angrebet sammen med Real Sociedad-angriberen Alexander Isak, og den 40-årige svensker spillede samtlige 90 minutter i kampen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mens Alexander Isak får genvalg, bliver det i stedet for Ibrahimovic den unge Juventus-angriber Dejan Kulusevski, der starter helt på toppen for ’Blågult’.

Sveriges startopstilling ifølge Aftonbladet:
Robin Olsen
Emil Kraft, Victor Lindelöf, Joakim Nilsson, Ludwig Augustinsson
Viktor Claesson, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg
Dejan Kulusevski, Alexander Isak

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P