Europæisk Fodbold

Medie: PSG-spiller anholdt efter kølle-overfald på holdkammerat

Den franske landsholdsspiller Aminato Diallo er blevet anholdt, efter hendes holdkammerat hos PSG, Kheira Hamraoui, blev overfaldet med jernkøller. Diallo er mistænkt for at have været medvirkende til overfaldet, som skete, da de to spillere kørte sammen hjem fra en hold-middag.

Kheira Hamraoui har repræsenteret det franske landshold siden 2012. Foto: Francois Lo Presti/AFP/Ritzau Scanpix

Der er flere måder at slå en holdkammerat af pladsen, men nogle metoder må siges at være langt over stregen.

I den kategori finder vi franske Aminato Diallo, der onsdag er blevet anholdt af politiet i Paris for angiveligt at have været medvirkende til planlægningen af et overfald på konkurrenten og holdkammaretaen hos PSG – Kheira Hamraoui.

De to holdkammerater havde torsdag i sidste uge været til en fælles holdmiddag, hvorefter Diallo tilbød Hamraoui et lift. Det tog 31-årige Hamraoui imod, men undervejs blev bilen ifølge L’Équipe standset af to maskerede mænd, som trak de to kvinder ud af bilen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mens Diallo blev holdt fast af den ene gerningsmand, gik den anden til angreb på særligt Hamraouis ben med jernkøller.

– Paris St.-Germain samarbejder med politiet i Versailles for at opklare fakta. Klubben er meget opmærksomme på sagen og vil tage stilling til, hvordan den skal forholde sig, lyder det i en meddelelse fra PSG.

Diallo har ligesom Hamraoui repræsenteret det franske landshold. Foto: Francois Lo Presti/AFP/Ritzau Scanpix

Tirsdag morgen erstattede Diallo netop Hamraoui i PSG’s startopstilling til Champions League-opgøret mod Real Madrid, da Hamraoui ikke kunne spille på grund af de skader, hun havde pådraget sig på hænder og ben under overfaldet. Dagen efter blev den 26-årige midtbanespiller anholdt af politiet.

Hamraoui kom til PSG denne sommer, efter hun senest har spillet tre sæsoner hos de forsvarende Champions League-mestre fra FC Barcelona. Også i perioden fra 2012 til 2016 repræsenterede hun den franske hovedstadsklub, inden hun fra 2016 til 2018 tørnede ud for rivalerne fra Lyon.

Paris Saint-Germain bekræfter, at Aminato Diallo onsdag blev anholdt af politiet, men endnu er der ingen afklaring på skyldsspørgsmålet, hvorfor Diallo indtil videre må betragtes som værende uskyldig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P