Bundesligaen

Leipzig-dansker: Føler mig stadigvæk udfordret

Man kunne fristes til at tro, at den danske landsholdsangriber, Yussuf Poulsen, har fået nok af sauerkraut og weissbier efter ni år i sin tyske klub. Men det er langt fra tilfældet. Poulsen befinder sig godt i Leipzig, hvor han føler, han fortsat bliver udfordret hver dag.

Yussuf Poulsen i aktion sammen med landsholdskollegaen Jannik Vestergaard i Helsingør tirsdag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den 27-årige RB Leipzig-spiller, Yussuf Poulsen, er glad for at være i sin tyske klub, som han har tørnet ud for siden skiftet fra Lyngby BK i 2013.

– Jeg har det ikke sådan, at jeg behøver at udfordre et eller andet, i forhold til hvad jeg har i forvejen. Jeg bliver udfordret nok i klubben lige pt., og i denne sæson har vi mange ting at gøre med, hvor jeg også får et større ansvar for at få tingene til at fungere, fortæller han til bold.dk tirsdag.

– Så længe jeg bliver udfordret, hvor jeg er, er det ikke nødvendigt for mig at skifte klub, for jeg skal ikke ud og søge udfordringen. Den er der allerede i forvejen, afslutter Yussuf Poulsen.

Læs også: UDLANDSPROFFERNE uge 44: Målscorer i begge ender, dobbelt matchvinder og mesterskabskurs i Sverige

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I 308 kampe er det blevet til 78 mål og 61 assists for den danske angriberstjerne, Yussuf Poulsen, der lige nu er samlet med landsholdet i Helsingør forud for fredagens VM-kvalifikationskamp mod Færøerne.

Læs også: Kjær om landsholdskollega: Potentiale til at blive den bedste stopper i verden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P