Premier League

Kjær om landsholdskollega: Potentiale til at blive den bedste stopper i verden

Simon Kjær har selv gang i en mesterlig sæson i både A.C. Milan og på landsholdet, men den danske kaptajn har dog haft et øje til den fremadstormende Andreas Christensen, som han mener, der har potentiale til at blive én af verdens bedste forsvarsspillere.

Simon Kjær har kun rosende vendinger til overs for sin landsholdskollega i form af Andreas Christensen, der går en stor fremtid i møde. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Simon Kjær, der er kaptajn på det danske landshold og har en stor lederskikkelse i sin klub A.C. Milan, ser et massivt potentiale i Andreas Christensen, populært kaldt ‘AC’. Ifølge Kjær har han nemlig potentiale til at verdens bedste forsvarsspiller.

– Han har vel alle forudsætninger for at blive verdens bedste forsvarsspiller, vil jeg mene. Han læser spillet helt unikt. Han er fantastisk på kuglen, hurtig og atletisk, lyder det fra Simon Kjær til bold.dk

Hvis der skulle være én egenskab, som ‘AC’ skulle forbedre ifølge Horsens-fødte Simon Kjær, så er det hans vokale indsats på banen:

– Han skal en gang imellem råbe lidt højere, men det er også blevet bedre. Jeg synes, AC er en fantastisk forsvarsspiler. Han har udviklet sig både på og udenfor banen i den tid, han har været med her. Jeg vil stadig gerne have mere AC, jeg vil gerne mere personlighed ind over, forklarer Simon Kjær afsluttende.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Fanfavoritten Gartenmann øjner kontraktudløb: Jeg får nok ikke lov til at vælge og vrage

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P