Dumhed fra Delaney og tre gange Jonathan koster Sevilla sejren

Sevilla har fortsat ikke sejret i Champions League, da det tirsdag aften blev til 2-1 nederlag, efter en mindre heldig Delaney-aktion.

Her den ene Jonathan som fejrer det udlignende mål i fællesskab med Renato Sanches. Foto: Jorge Guerrero/AFP/Ritzau Scanpix.

Kasper og Jesper og Jonathan er det normalt, men hos Lille var det Jonathan, Jonathan og Jonathan, der med hjælp fra Delaney gjorde Lille til de store på udebanen mod Sevilla.

Sevilla og Delaney var ellers kommet foran på mål af argentinske Lucas Ocampos. Men kort før pausen sendte Thomas Delaney dumt sin underarm op i hovedet af Jonathan Bamba, hvilket efter et kort VAR-tjek gav straffespark til Lille.

Sikkert eksekveret af en anden Jonathan, nemlig Jonathan David, blev det startskuddet for et fransk comeback. Og det er ikke slut endnu. Lille har nemlig en tredje Jonathan, som ville lege med. Kort inde i anden halvleg, bankede Jonathan Ikone fra klos hold Lille foran 2-1.

Delaney udgik efter en times spil, og selv med nye kræfter og hårdt pres mod slutningen formåede Sevilla ikke at bringe balance i regnskabet.

I den spændende Gruppe G ligger Sevilla i bund. Spanierne har dog alle muligheder for videre avancement, da gruppens hold ligger indenfor fire point.