Midtjylland-juvel grundlage sikker sejr i Randers

Søndag eftermiddag skulle FC Midtjylland møde Randers FC på udebane. Et opgør som kronjyderne ikke havde vundet siden 2012.

Raphael Onyedika blev den store helt for FC Midtjylland i opgøret mod Randers FC. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland var søndag eftermiddag en tur på Cepheus Park for at møde Randers FC. Det var et opgør, som Thomas Thomasbergs mandskab ikke havde vundet i de foregående 27 møder.

Det interne overtag så Midtjylland ud til at nyde godt af, da de allerede tidligt i kampen kunne bringe sig foran.

Et kvarter inde i opgøret kunne midtbanejuvel Raphael Onyedika bringe ulvene foran med 0-1 i en situation, hvor Randers’ målmand, Patrik Carlgren, ikke så alt for godt ud. Det var samtidig nigerianerens første mål for FCM.

25 minutter senere var Onyedika igen på spil for Midtjylland. Efter en god soloaktion kom midtbanespilleren fri på baglinjen, hvor han intelligent fandt en åbning ved forreste stolpe og med et køligt spark kunne udplacere svenske Carlgren endnu engang.

Randers-målmanden var dog ikke selv særlig tilfreds med sin egen præstation i situationen og måtte undskylde til holdet for igen at se skidt ud i forbindelse med et mål.

Midtjyderne kunne dermed gå til pause med en kontrolleret 0-2 føring.

Randers kom dog bedre med i anden halvleg, hvilket resulterede i en hurtig reducering for kronjyderne. I det 53. minut kom angrebsstjernen, Stephen Odey, nemlig på måltavlen, da han scorede til 1-2.

Håbet for en udligning varede desværre for Randers ikke længe, da Onyedika igen fik en hovedrolle i det 64. minut. Her kom han endnu engang helt fri, men i stedet for at gå efter et hattrick spillede midtbanespilleren bolden videre til Evander, der sikkert scorede til 1-3.

Flere mål k0m der ikke i opgøret, hvilket betyder at Randers nu ikke har vundet de seneste 28 kampe mod FC Midtjylland. Derudover indtager midtjyderne Superligaens førsteplads.