LaLiga

Bitter Barcelona-træner efter uafgjort: Ingen tror på dig

Barcelona spillede lørdag aften 1-1 med upåagtede Alaves. FC Barcelonas træner mente dog, at hans hold lykkedes med flere ting i kampen.

Sergi Barjuan var ærgerlig over det uafgjorte resultat. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

Sergi Barjuan tog tøjlerne i FC Barcelona efter Ronald Koeman blev fyret onsdag aften. Alaves gæstede lørdag Camp Nou, til en kamp hvor Barcelona langt henad vejen spillede det tiki-taka, man kender dem for. Derfor frustrerer det den nye træner, at Barcelona kun fik 1-1 mod Alaves.

– Jeg er bitter. Vi prøver at komme ud, og spille som vi har arbejdet på. Jeg synes, vi gjorde det, men når du spiller uafgjort, så er det ligegyldigt hvordan du forklarer det – ingen tror på dig, siger Sergi efter kampen til Marca.

Ordene fra den midlertidige træner om hans spillere var også overvejende positive på pressemødet efter kampen.

– Vi kontrollerede kampen og var rigtigt intense i vores spil. Særligt i anden halvleg. Vi havde chancerne til at score og vinde kampen, men formåede ikke at gribe dem, siger spanieren der overtog roret i Barcelona to dage før dagens kamp og dermed ikke har haft meget forberedelse.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg har haft meget lidt tid til at arbejde med spillerne. Jeg har forsøgt at få orden på såvel den offensive som den defensive del af spillet. Til sidst skal understreges, at spillerne er rigtigt gode og skal tro på sig selv, slutter Sergi Barjuan til Marca.

Barcelonas pointkrise fortsætter altså, men den konstituerede træner håber at spillerne tror på projektet, som ifølge ham bevæger sig i den rigtige retning.

Læs også: Barcelona-DNA tilbage – men uden sejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P