Premier League

Manchester United slår tilbage mod tandløse Tottenham

For Manchester United var der ikke andet end en sejr, der talte, da de lørdag aften var på besøg hos Tottenham. Ingen af holdene kunne dog holde til at tabe, hvis de ville bevare håbet om at spille med om de sjove placeringer i Premier League.

Manchester United kom tilbage på sporet i udekampen mod Tottenham. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

På papiret var det to hold fra midten af Premier League-tabellen, der lørdag aften havde sat hinanden stævne i det nordlige London, da Tottenham bød Manchester United indenfor til sæsonens tiende Premier League-kamp for begge mandskaber.

Ole Gunnar Solskjær var fortsat at finde på Manchester United-bænken, og det samme var tilfældet for hjemmeholdets manager, Nuno Espirito Santo, men der var absolut ingen garanti for, at nogen af dem ville være det efter kampen.

Læs også: Uventet Chelsea-helt gør det onde ved nyrige Newcastle

Førstnævnte manager havde lavet markant om på sin opstilling i forhold til sidste weekend 0-5-ydmygelse mod Liverpool, og normanden havde fundet plads til både Victor Lindelöf, Harry Maguire og tilbagevendte Raphäel Varane i en trebackkæde, mens Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani for første gang startede sammen på banen.

De to hold følte i kampens indledning hinanden an, og foruden et par sporadiske chancer i begge ender, forløb kampens første halve time uden den store dramatik. Mest dramatisk var det, da hjemmeholdets Cristian Romero fik bugseret bolden ind over målstregen efter et hjørnespark, men efter en hel del betænkningstid bestemte linjevogteren sig for at løfte flaget for det, som VAR-vognen efterfølgende medgav var en offside.

Herefter overtog udeholdet mere og mere spillet, og efter 39 minutter gav det gevinst. I en situation, hvor de rødklædte nærmest havde spillet powerplay foran Tottenham-feltet, endte bolden hos Bruno Fernandes, der med en følt aflevering til den bagerste del af feltet fandt sin landsmand, Cristiano Ronaldo. Den tilbagevendte United-portugiser flugtede fra en lidt spids vinkel bolden forbi Hugo Lloris i Tottenham-målet, og så var gæsterne foran.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ronaldo fik igen i starten af anden halvleg bolden forbi Lloris, men det flotte mål blev desværre for portugiseren underkendt for offside. Igen fulgte en periode med chancemæssig stilstand, men denne gang var hjemmeholdet dominerende i forhold til boldbesiddelse.

Manchester United lignede et hold, der ikke ville lade sig fange på omstillinger, og det gæstende mandskab stillede sig langt tilbage på banen. Efter en god times spil viste deres tre offensive trumfkort Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani, at Manchester United til gengæld har det helt fint med selv at spille på omstillinger.

Bruno Fernandes jagtede en løs bold, og da han fik fat i den spillede han hurtigt bolden videre til sin landsmand. Med et smart træk trak Ronaldo fri af sin oppasser, og med en følt aflevering kunne han sende Cavani i himmelen. Alene med Hugo Lloris svigtede uruguayaneren ikke, og med et elegant lob løftede han bolden ind i nettet bag den franske målmand.

Læs også: Stor City-nedtur hjemme på Etihad

0-2-scoringen fik den norske United-manager til en for en at pille sine tre offensive esser ud til fordel for friske kræfter i form af Marcus Rashford, Nemanja Matic og Jesse Lingard, og med tre minutter tilbage af kampen afgjorde de to førstnævnte kampen for udeholdet.

Manchester United havde for længst besluttet sig for, at kampen skulle kriges hjem på egen banehalvdel, men da Nemanja Matic fik bolden højt oppe på banen, sendte han Marcus Rashford alene igennem Tottenham-forsvaret, og heller ikke denne gang havde den franske landsholdsmålmand i Tottenhammålet en chance.

Ligesom det var tilfældet på Old Trafford for en uge siden, begyndte folk så småt at forlade Tottenham Hotspur Stadium, og der var da heller ikke mere at komme efter for hverken udeholdets eller hjemmeholdets fans.

Kampen endte med en 0-3-sejr til Manchester United, der dermed får en eller anden form for oprejsning efter sidste weekend ydmygelse mod Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P