LaLiga

Kryptisk Laporta: Xavi bliver træner for Barca…en dag

FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, ønsker Xavi som cheftræner i klubben. Men han vil helst ikke svare konkret på rygterne om, at klublegenden allerede har lavet en aftale om en fremtid i klubben.

Barcelona-præsident, Joan Laporta, svarede ikke konkret på rygterne om Xavi som kommende Barcelona-træner under fredagens pressemøde. Foto: REUTERS/Albert Gea.

FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, blev under et pressemøde fredag forholdt rygterne om en snarlig præsentation af Xavi som klubbens nye cheftræner. Laporta kom ikke med noget nyt, men fortalte dog til pressen, at han ønskede Xavi til klubben. Det skriver det spanske medie Sport.

– En dag vil Xavi træne Barca. Jeg stoler på folkene omkring mig, og de vil følge Xavis udvikling, siger Laporta.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Præsidenten fortæller, at han har været i kontakt med Xavi, der ifølge Laporta ved, hvad der skal gøres på Barcelona-holdet.

– Jeg ved, hvad han tænker, om det hold vi har, og hvad der er nødvendigt at gøre, siger Laporta.

Læs også: Grønt lys for Xavi – kun en lille konflikt med Al Sadd

Med hensyn til arbejdet med at finde en permanent løsning på cheftrænerposten, siger Laporta, at Xavi, der lige nu er træner i Al Sadd i de Forenede Arabiske Emirater, ikke er den eneste mulighed. Han vil dog ikke nærmere ind på, hvem kandidaterne til trænersædet er.

– Vi arbejder på at få tilført en træner. Jeg vil ikke sige, hvilke muligheder vi har. Det ville ikke være professionelt. Vi ønsker ikke at ødelægge noget.

Indtil FC Barcelona har fundet sin fremtidige cheftræner, har den tidligere Barcelona-spiller og B-holdstræner Sergi Barjuan overtaget roret fra fyrede Koeman som konstitueret cheftræner.

Læs også: Xavi tavs om fremtid i Barcelona

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P