Serie A

Inter: Eriksen kan spille udenfor Italien

Reglerne for fodboldspillere i Italien gør, at Christian Eriksen med sin pacemaker ikke kan få lov til at spille. Nu åbner hans klub Inter muligheden for, at danskeren kan spille i en klub udenfor Italien.

Christian Eriksen er færdig i Inter.
Foto: inter.it

Efter Christian Eriksens kollaps under sommerens EM, fik han indopereret en pacemaker – en såkaldt ICD-enhed. Men det er ikke tilladt at spille med en pacemaker i Italien, hvilket nu får Inter til at åbne muligheden for, at danskeren kan spille i en klub udenfor støvlelandet. Det skriver klubben i en pressemeddelelse ifølge Football Italia.

– Det skal bemærkes, at efter en alvorlig skade, som opstod under EM i juni 2021, er spilleren (Eriksen, red.) blevet midlertidigt forhindret af den italienske lægemyndighed fra sportsaktivitet i den nuværende sæson, skriver Inter i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Selvom de nuværende forhold for spilleren ikke opfylder kravene til at opnå sportslig kondition i Italien, kunne det samme i stedet opnås i andre lande, hvor spilleren kunne genoptage konkurrenceaktivitet.

Læs også: Schmeichel: Vi dedikerer det til Eriksen og Høgh

Om Inter tænker i muligheden for helt at slippe Christian Eriksen til en klub udenfor Italien, eller der blot er tale om en mulighed for at leje danskeren ud, præciseres ikke.

Christian Eriksen har ikke været i kamp siden den frygtelige episode under Danmarks EM-åbningskamp mod Finland. Den 29-årige midtbanespiller har endnu ikke meldt noget ud om fremtiden, og om han kommer til at spille igen.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P