LaLiga

Grønt lys for Xavi – kun en lille konflikt med Al Sadd

Xavier Hernández, bedre kendt som Xavi, har været nævnt som favorit til at tage over efter Ronald Koeman i FC Barcelona, og som flere spanske medier rapporterer, har han allerede en aftale på plads med sin tidligere klub. Aftalen med trænerens nuværende klub, ser ud til at blive nemt for Barcelona at forhandle.

Xavi kan godt begynde at pakke kufferterne. Han skal snart hjem til Spanien, skriver Mundo Deportivo Foto: Ritzau Scanpix / Philip FONG / AFP

Al Sadd har egentlig lige forlænget aftalen med sin cheftræner Xavier Hernández frem til 2023.

Men alligevel er midtbanelegenden godt og vel på vej tilbage til FC Barcelona, som flere medier har rapporteret torsdag.

Avisen Mundo Deportivo skriver, at Xavier Hernández i dag har vendt skiftet med repræsentanter fra Al Sadd, og avisen erfarer endvidere, at der ikke bliver nogen nævneværdige problemer for FC Barcelona med at købe Xavi fri af sin nuværende kontrakt i Qatar.

Eneste lille konflikt er, at Al Sadd ønsker at Xavi blive i trænersædet i de kommende to kampe, hvor holdet spiller henholdsvis lørdag og igen onsdag den 3. november. Det karambolerer med Barcelonas ønske om at have spanieren i spidsen for deres mandskab i udebaneopgøret mod Dynamo Kijev i Champions League tirsdag den 2. november.

Qatar-klubben har nemlig efter de to kommende kampe et afbræk af kampe i halvanden måned, hvor de i så fald kan lede efter en afløser.

Al Sadd forventer angiveligt ikke nogen enorm overgangssum, men ser frem til en kompensation fra Barcelona. Heriblandt en aftale om en venskabskamp i fremtiden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P