3F Superligaen

Lars Friis om Viborg-job: En no-brainer

Lars Friis var ikke det mindste i tvivl, da han fik muligheden for at blive ny cheftræner i Viborg FF.

Lars Friis og Viborg FF smadrede i aftes AaB på udebane med 5-2. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lars Friis blev i januar præsenteret som ny cheftræner i Viborg FF, der dengang spillede i 1. division, og udskiftede dermed sin rolle som assistenttræner i AGF med et som chef for de grønblusede fra den midtjyske domkirkeby.

Noget, den 45-årige træner med en fortid i FC Midtjylland, Brentfords andethold og altså AGF, slet ikke har fortrudt eller var i tvivl om, at han skulle takke ja tak til. Det fortæller han til campo.dk:

– Det var ikke svært at sige ja til udfordringen. Jeg havde selvfølgelig fulgt Viborg gennem noget tid, fordi jeg er fra området. Det er et fedt projekt og et sted, som har taget en retning nu, hvor man skubber til tingene. Der er nogle gode personer her også, så det var for mig en no-brainer, da jeg fik muligheden at stå i spidsen for det her skib. Det var jeg glad for, at Jacob Nielsen kunne finde en mulighed for, fortæller Lars Friis til campo.dk, der blev præsenteret som ny VFF-træner midtvejs i sidste sæson, da F.C. København hentede den daværende cheftræner Jacob Neestrup til deres trænerstab.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Her fortsatte Friis det flotte arbejde, som trænerkollegaen Neestrup havde lavet, og det endte som bekendt med en oprykning til landets bedste række. En række, Viborg FF ikke havde været en del af siden 2016/17-sæsonen.

– Det er en fantastisk by med en sindssyg god opbakning og en god fanbase. Det har været sjovt, og det har været med stolthed, at jeg kunne sætte mit præg på at være en del af oprykningen. Og at vi har lykkedes med at gøre tingene i forhold til at komme tilbage til Superligaen, hvor jeg synes, vi hører til.

Og hører til fik Lars Friis og hans Viborg-mandskab i den grad vist at de gør i gårsdagens udekamp mod AaB, hvor man kunne rejse hjem med en imponerende 5-2 sejr.

Læs også: Efter superligagennembrud som 29-årig: Fodbold har altid betydet meget, men nu er der noget, som er endnu vigtigere

Viborg møder i næste superligarunde de danske mestre Brøndby IF, der kommer forbi Energi Viborg Arena søndag den 31. oktober klokken 18.

Læs også: Oprykkerne fra Viborg pulveriserede AaB på udebane i syvmålskamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P