1 min læsningIngen dynamit fra Dolberg i vanvittigt Nice-comeback

Kasper Dolberg og Nice spillede søndag topkamp med besøg fra Lyon. En kamp som udviklede sig helt vanvittigt kort før tid.

1 min læsning
Tino Kadewere trak en badebillet med fem minutter tilbage og efterlod Lyon-mandskabet i en prekær situation. Foto: Clement Mahoudeau/AFP/Ritzau Scanpix.

Kasper Dolberg var med fra start, da Lyon gæstede Nice i et fransk topopgør. Danskeren gjorde ikke den bedste figur, i hvad der lignede længe en sejr til gæsterne fra Lyon.

I det sydfranske havde gæsterne bragt sig foran med både 1-0 og 2-0, før Nice med et vanvittigt comeback fik ændret kampens udfald.

Youcef Atal kickstartede hjemmeholdet med ni minutter tilbage med sin reducering til 1-2. Kort efter blev Kasper Dolberg skiftet ud og så til fra bænken, da Lyon først modtog et rødt kort og efterfølgende begik straffe.

Andy Delort kunne fra 11-meter-pletten udligne og sende fansene i ekstase. Og for det ikke skal være løgn formåede Dolberg-erstatning Evann Guessand ét minut før tid at fuldende Nice-comebacket med sit 3-2 mål.

Nice spiller sig dermed op på andenpladsen i Ligue 1, mens gæsterne fra Lyon er henvist til syvendepladsen.

Læs også: Dagens overblik: Chelsea-massakre, nyt om Haaland-skade og Zlatan i hovedrollen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer