Ingen dynamit fra Dolberg i vanvittigt Nice-comeback

Kasper Dolberg og Nice spillede søndag topkamp med besøg fra Lyon. En kamp som udviklede sig helt vanvittigt kort før tid.

Tino Kadewere trak en badebillet med fem minutter tilbage og efterlod Lyon-mandskabet i en prekær situation. Foto: Clement Mahoudeau/AFP/Ritzau Scanpix.

Kasper Dolberg var med fra start, da Lyon gæstede Nice i et fransk topopgør. Danskeren gjorde ikke den bedste figur, i hvad der lignede længe en sejr til gæsterne fra Lyon.

I det sydfranske havde gæsterne bragt sig foran med både 1-0 og 2-0, før Nice med et vanvittigt comeback fik ændret kampens udfald.

Youcef Atal kickstartede hjemmeholdet med ni minutter tilbage med sin reducering til 1-2. Kort efter blev Kasper Dolberg skiftet ud og så til fra bænken, da Lyon først modtog et rødt kort og efterfølgende begik straffe.

Andy Delort kunne fra 11-meter-pletten udligne og sende fansene i ekstase. Og for det ikke skal være løgn formåede Dolberg-erstatning Evann Guessand ét minut før tid at fuldende Nice-comebacket med sit 3-2 mål.

Nice spiller sig dermed op på andenpladsen i Ligue 1, mens gæsterne fra Lyon er henvist til syvendepladsen.