2 min læsningBo Henriksen roser målscorer: Jeg får gåsehud ved tanken

Cheftræner Bo Henriksen har stor ros til overs for unge Nikolas Dyhr, der scorede FC Midtjyllands mål i Europa League-deleren med Røde Stjerne.

2 min læsning
Bo Henriksen fik gåsehud ved tanken om Nikolas Dyhrs præstation i kampen mod Røde Stjerne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Med 12 minutter tilbage af kampen mod Røde Stjerne slog Nikolas Dyhr til med en scoring på en ripost. Europa-League-kampen endte 1-1 og målet var derfor udslagsgivende for det ene point mod serberne. På pressemødet efter kampen var FCM-cheftræner, Bo Henriksen, glad for sin målscorer, der banker på til flere minutter.

– Jeg synes det er fedt, når mennesker knækker nogle koder, og når mennesker får oplevelser, som rykker. Det synes, jeg Dyhr har fået – specielt i kampen ovre i Nordsjælland, hvor han kom ind og var fremragende og her til aften, sagde Bo Henriksen ifølge fcm.dk og uddybede:

– Det er så fedt at se. Jeg får gåsehud af at tænke på det. Dyhr har knækket koderne og har vist, at han i den grad er i spil til at få mange flere minutter. Det, han lavede i dag, var høj klasse.

Læs også: FC Midtjylland er fortsat uden europæisk sejr trods brav indsats

Nikolas Dyhr var naturligvis glad for sit mål, men der var en ting, han havde ønsket sig mere end personlig succes.

– Jeg er selvfølgelig glad for mit mål, men jeg ville 100 procent hellere bytte det til tre point i stedet, sagde offensivspilleren og fortsatte:

– Det var min bedste kamp i FCM, og måske kan jeg glæde mig over målet og min indsats i morgen. Men lige nu er jeg bare skuffet, lød det fra Nikolas Dyhr

Læs også: FCM-kaptajn efter kampen: Præstationen var ‘outstanding’

Næste kamp for FC Midtjylland i Europa League er den omvendte kamp mod Røde Stjerne i Serbien, hvor det er ved at være sidste chance, hvis FC Midtjylland skal gå videre til knald og fald-opgørene. Kampen spilles den 4. november klokken 21.

Læs også: Bo Henriksen: Vi har været voldsomt uheldige i Europa

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer