1 min læsningReus efter nederlag: Min fejl

Marco Reus startede målfesten for Ajax, som sendte tyskerne hjem fra Johan Cruijff Arena med et 4-0 nederlag.

1 min læsning
Gregor Kobel i Dortmund-målet var på en svær opgave tirsdag aften, da både med- og modspillere sendte bolden i retning af hans mål. Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix.

Marco Reus sendte tidligt i kampen mod Ajax bolden i eget mål, da han headede til et frispark. Den tyske offensivspiller tager nu skylden for det.

– Ajax havde rigtig mange chancer. På deres første mål fejlbedømmer jeg bolden. Det var min fejl. Vi havde en eller to chancer gennem Erling (Haaland), men vi udnyttede dem ikke. Ajax vandt, fordi de var det bedre hold, siger Marco Reus til klubbens hjemmeside.

Tyskeren erkender også, at holdet ikke leverede deres bedste kamp i 4-0 nederlaget.

– Vi var ikke aggressive, og gik ikke ind i duellerne med nok energi. Vi havde forestillet os et anderledes forløb, så det er svært at finde ordene. Det var i hvert fald ikke planen, at vi skulle splittes ad, som vi blev her til aften, siger Reus.

Tirsdagens opgør var en foreløbig gruppefinale, da begge hold havde vundet to kampe. Ajax topper nu gruppen med ni point, mens Dortmund er i forfølgerens rolle med seks point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer